Fasírtfészek recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- 5 dkg vaj
Elkészítés:
A hozzávalókból, de csak egy tojással fasírtmasszát gyúrunk, és négyfelé osztjuk. Nagy pogácsákat formázunk belőle, és mindegyik közepére egy jókora mélyedést nyomunk. Alaposan kivajazott tűzálló tálra vagy zománcos tepsire egymás mellé ültetjük, és a mélyedésekbe is rakunk borsónyi vajat. A forró sütőbe tolva, ropogósra sütjük, majd a mélyedésekbe egy-egy nyers tojást ütünk, mintha tükörtojást készítenénk. A sütőbe visszatolva már csak addig sütjük, amíg a tojások fehérje meg nem alvadt, de a sárgájuk lágy maradjon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »