Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fasírtfészek recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kis fej reszelt vöröshagyma
    • őrölt bors
    • 5 dkg vaj

    Elkészítés:
    A hozzávalókból, de csak egy tojással fasírtmasszát gyúrunk, és négyfelé osztjuk. Nagy pogácsákat formázunk belőle, és mindegyik közepére egy jókora mélyedést nyomunk. Alaposan kivajazott tűzálló tálra vagy zománcos tepsire egymás mellé ültetjük, és a mélyedésekbe is rakunk borsónyi vajat. A forró sütőbe tolva, ropogósra sütjük, majd a mélyedésekbe egy-egy nyers tojást ütünk, mintha tükörtojást készítenénk. A sütőbe visszatolva már csak addig sütjük, amíg a tojások fehérje meg nem alvadt, de a sárgájuk lágy maradjon.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá