Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Egybensült fasírt recept

Egybensült fasírt
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • Fél kg sertés darált hús (lapocka, vagy dagadó)
    • 1 fej vöröshagyma
    • két db zsemle
    • Ízlés szerint só, bors, pirospaprika
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 gerezd fokhagyma
    • zsemlemorzsa és zsír a sütéshez.

    Elkészítése: Darált húst a hideg vízben áztatott és kinyomkodott zsemléhez adjuk, ráütjük a tojásokat. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, apróra vágott vöröshagymával és az összepasszírozott fokhagymával. Összegyúrjuk és hideg zsírral kikent tepsibe tesszük, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Egy deci vizet öntünk mellé, ha több szaftot is szeretnék, akkor még mellé lehet tenni zsírt is. Fóliával lefedjük és sütőbe tesszük 1 órára, majd fóliát levéve, pirosra sütjük. Köretnek mellé hagymás burgonyás saláta is kiváló.

    Küldte: Blahunka Ági

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá