Fasírt zabpehellyel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg sertés dagadó
- 2 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg zabpehely
- 1 tk pirospaprika
- őrölt bors
- só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A zabpelyhet vízbe beáztatjuk és fél órára félretesszük.
A húst a vöröshagymával és a fokhagymával együtt ledaráljuk. A zabpelyhet jól kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. Hozzáadjuk a tojást is, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük és jól összegyúrjuk.
A masszából tojásnyi golyókat formázunk. Megforgatjuk zsemlemorzsában és forró olajban pirosra sütjük.
Tört krumplival, párolt rizzsel önálló fogásként, főzelékekre feltétként kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

