Fasírt zabpehellyel recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 1 kg sertés dagadó
 - 2 fej vöröshagyma
 - 4 gerezd fokhagyma
 - 2 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg zabpehely
 - 1 tk pirospaprika
 - őrölt bors
 - só
 - zsemlemorzsa
 
Elkészítése:
A zabpelyhet vízbe beáztatjuk és fél órára félretesszük.
A húst a vöröshagymával és a fokhagymával együtt ledaráljuk. A zabpelyhet jól kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. Hozzáadjuk a tojást is, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük és jól összegyúrjuk.
A masszából tojásnyi golyókat formázunk. Megforgatjuk zsemlemorzsában és forró olajban pirosra sütjük.
Tört krumplival, párolt rizzsel önálló fogásként, főzelékekre feltétként kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
											
											
