Fasírt krumplipürével recept

Hozzávalók:
Fasírt:
- 0,5 kg darált hús (disznó és/vagy marha)
- 1-2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 4-5 gerezd zúzott fokhagyma
- egy kis petrezselyemzöldje
- olaj a sütéshez
Krumplipüré:
- 80 dkg krumpli
- só
- tej
- vaj/margarin
Elkészítése:
A hozzávalókat a fasírthoz összekeverjük, majd nagyobb, lapított gombócokat formázunk (kb. 2-3 cm vastag legyen), és bő olajban kisütjük.
A krumplit felkockázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Összetörjük, tejjel és a vajjal (ha szükséges, sózzuk) alaposan kikeverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »