Fasírt krumplipürével recept

Hozzávalók:
Fasírt:
- 0,5 kg darált hús (disznó és/vagy marha)
- 1-2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 4-5 gerezd zúzott fokhagyma
- egy kis petrezselyemzöldje
- olaj a sütéshez
Krumplipüré:
- 80 dkg krumpli
- só
- tej
- vaj/margarin
Elkészítése:
A hozzávalókat a fasírthoz összekeverjük, majd nagyobb, lapított gombócokat formázunk (kb. 2-3 cm vastag legyen), és bő olajban kisütjük.
A krumplit felkockázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Összetörjük, tejjel és a vajjal (ha szükséges, sózzuk) alaposan kikeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »