Dödöle recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50dkg. burgonya
- 25 dkg. liszt
- 1 pohár tejföl
- 1 ek. pirospaprika
- 6 dkg. zsír
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A megfőtt, áttört burgonyához állandó kevergetés mellett annyi lisztet adunk, hogy lágy tésztát kapjunk. Zsíron megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk paprikával, és kanállal beleszaggatjuk a krumplis masszát. Enyhén megpirítjuk, majd tejföllel locsolva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.