Darált húsos zöldbabpörkölt recept

Hozzávalók:
- 80 dkg zöldbab
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 dl víz
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük.
Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a darált húst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük és belepréseljük a fokhagymát. Felengedjük vízzel.
Amikor a hús már félig megpuhult hozzáadjuk a felaprított zöldbabot és készre főzzük. Tejföllel is tálalhatjuk.
A darált húsos zöldbabpörkölt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »