Csőben sült halfilé brokkolival recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg fogas filé
- 60 dkg brokkoli
- 3 kápia paprika
- 1 citrom leve
- 3 ek olívaolaj
- 3 dl főzőtejszín
- 3 dl tejföl
- 2 ek finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg sajt
- szerecsendió
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A halat, ha fagyasztott, kiengedem, a nedvességet papírtörlővel felitatom.
Kiolajozok egy tepsit, vagy hőálló tálat és elrendezem az alján a kisebb darabokra vágott halat. Ráfacsarom a citrom levét és darálok rá kevés borsot és megsózom.
Rárakom a rózsáira szedett brokkolit és a kicsumázott, felaprított paprikát.
Összekeverem a tejfölt, tejszínt, tojást, a reszelt sajt felét és lisztet, majd egyenletesen elosztva beborítom vele a tepsiben lévőket. Tetejére szórom a maradék reszelt sajtot, sütőbe tolom, és 200 fokon 50 perc alatt aranybarnára sütöm.

Köretként párolt rizs illik hozzá, de önálló fogásként is tálalható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »





