Csirkemáj corn dog bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg tisztított csirke máj
- 20 dkg liszt
- 15 dkg kukoricadara
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 1 mokkáskanál cukor
- 1 nagy csipet só
- 1 mokkáskanál pirospaprika
- fél mokkáskanál curry por
- 2-2,5 dl tej
- 3-4 gerezd zúzott fokhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A lisztbe belekeverem a sütőport, majd a kukoricadarát, a felvert tojást, pirospaprikát, curryt, cukrot és a tejet folyamatosan, hogy sűrű palacsinta tésztaszerű legyen az állaga.
Belemártom a májat, hogy befedje a massza (ha szükséges higítom tejjel, vagy sűrítem liszttel) és forró olajban aranysárgára sütöm. Papírszalvétára szedem, hogy a felesleges olajat leitassam. Salátával vagy bármilyen burgonyás körettel finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »