Csirkemáj corn dog bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 0,5 kg tisztított csirke máj
- 20 dkg liszt
- 15 dkg kukoricadara
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 mokkáskanál sütőpor
- 1 mokkáskanál cukor
- 1 nagy csipet só
- 1 mokkáskanál pirospaprika
- fél mokkáskanál curry por
- 2-2,5 dl tej
- 3-4 gerezd zúzott fokhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A lisztbe belekeverem a sütőport, majd a kukoricadarát, a felvert tojást, pirospaprikát, curryt, cukrot és a tejet folyamatosan, hogy sűrű palacsinta tésztaszerű legyen az állaga.
Belemártom a májat, hogy befedje a massza (ha szükséges higítom tejjel, vagy sűrítem liszttel) és forró olajban aranysárgára sütöm. Papírszalvétára szedem, hogy a felesleges olajat leitassam. Salátával vagy bármilyen burgonyás körettel finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

