Csípős lecsó virslivel recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 5 kisebb paradicsom
- 20 dkg jó minőségű virsli
- 3 közepes fehér paprika
- 1 csípős zöldpaprika
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- só
Elkészítése:
A forró olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felszeleteljük és ezt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit és kb 5 percig még sütjük a lecsós alapot.
Egy tálban kevés sóval felverjük a tojásokat és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.