Csípős lecsó virslivel recept
Hozzávalók:
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 5 kisebb paradicsom
- 20 dkg jó minőségű virsli
- 3 közepes fehér paprika
- 1 csípős zöldpaprika
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj
- só
Elkészítése:
A forró olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felszeleteljük és ezt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit és kb 5 percig még sütjük a lecsós alapot.
Egy tálban kevés sóval felverjük a tojásokat és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









