Csípős lecsó virslivel recept

Hozzávalók:
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 5 kisebb paradicsom
- 20 dkg jó minőségű virsli
- 3 közepes fehér paprika
- 1 csípős zöldpaprika
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- só
Elkészítése:
A forró olajon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felszeleteljük és ezt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit és kb 5 percig még sütjük a lecsós alapot.
Egy tálban kevés sóval felverjük a tojásokat és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »