Burgonyafasírt recept

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 2 db kisebb fej fokhagyma
- őrölt bors
- só
- vegeta
- 1 ek piros paprika
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk majd lereszeljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a többi fűszert illetve a tojást és jól összekeverjük.
Levet fog ereszteni viszont a fűszereket jól magába szívja, Ezután kézzel gombócokat nyomkodok belőle úgy, hogy a levétől megszabadítsam és olajban szép pirosra sütöm.
Tipp:
Én több fokhagymát tettem bele mert szeretjük. Aki sokallja kevesebb is elég természetesen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »