Burgonyafasírt recept

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 2 db kisebb fej fokhagyma
- őrölt bors
- só
- vegeta
- 1 ek piros paprika
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk majd lereszeljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a többi fűszert illetve a tojást és jól összekeverjük.
Levet fog ereszteni viszont a fűszereket jól magába szívja, Ezután kézzel gombócokat nyomkodok belőle úgy, hogy a levétől megszabadítsam és olajban szép pirosra sütöm.
Tipp:
Én több fokhagymát tettem bele mert szeretjük. Aki sokallja kevesebb is elég természetesen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »