Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borsós brassói recept

Borsós brassói
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg karaj (vagy ízlés szerint bármilyen hús)
    • 2 kg burgonya
    • 0,5 kg borsó
    • fokhagyma
    • bors
    • olaj vagy zsír

    Elkészítése:
    Kockára vágjuk a burgonyát és sós vízben megfőzzük, közben a húst felkockázzuk és a borsót is megpároljuk egy kicsit. A húst tárcsában olajon lesütjük, belenyomjuk a fokhagymát ízlés szerint és a sót valamint a borsot, majd egy nagy fedővel majd alufóliával letakarjuk, hogy készre párolódjon. Ha kész a hús, levesszük a fedőt és hozzáöntjük a borsót és a főtt burgonyát, és még együtt pirítjuk egy kicsit. Káposztasalátával nagyon finom.
    El lehet készíteni serpenyőben is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá