Borsós brassói recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1,5 kg karaj (vagy ízlés szerint bármilyen hús)
- 2 kg burgonya
- 0,5 kg borsó
- fokhagyma
- só
- bors
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
Kockára vágjuk a burgonyát és sós vízben megfőzzük, közben a húst felkockázzuk és a borsót is megpároljuk egy kicsit. A húst tárcsában olajon lesütjük, belenyomjuk a fokhagymát ízlés szerint és a sót valamint a borsot, majd egy nagy fedővel majd alufóliával letakarjuk, hogy készre párolódjon. Ha kész a hús, levesszük a fedőt és hozzáöntjük a borsót és a főtt burgonyát, és még együtt pirítjuk egy kicsit. Káposztasalátával nagyon finom.
El lehet készíteni serpenyőben is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.