Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Betyárkrumpli savanyúkáposztával recept

Betyárkrumpli savanyúkáposztával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg savanyú káposzta
    • 50 dkg burgonya
    • 25 dkg erdélyi szalonna
    • 5 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg kolbász
    • 2 dl tejföl
    • só ízlés szerint
    • 5 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, kakastaréjszerűen bevagdaljuk és kisütjük. A főtt tojásokat megpucoljuk és felszeleteljük. A burgonyát héjastól megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk.

    Közepes tepsit olajjal kikenjük, majd elterítjük rajt a karikára szeletelt burgonyát, megsózzuk és betakarjuk a megmosott káposzta negyedrészével. Rátesszük a szalonnaszeleteket, felkarikázott kolbászt és a tojásokat.

    A maradék káposztával az egészet befedjük, a tetejét tejföllel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá