Újhagymás kukorica tócsni recept
Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott csemege kukorica (konzerv ne!)
- 5 szàl újhagyma
- 3 ek kukorica liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 gerezd fokhagyma
- Ízlés szerint só és frissen örölt fehér bors
Elkészítése:
A kukoricát forrásban lévő vízbe öntöm, majd újraforrásig főzöm. Leszűröm, majd jéghideg vízzel alaposan leöblítem.
Az újhagymát felkarikázom, hozzáadom a lecsepegtetett kukoricát, a reszelt fokhagymát, a tojást és a lisztet.
Sózom borsozom, majd felforrósított olajba szaggatom egy evőkanál segítségével.
Paradicsomos cihili szósszal kínálom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


