Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tutti-frutti szelet recept

Tutti-frutti szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Piskóta:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 ek liszt
    • 8 ek cukor
    • 8 ek liszt

    Krém:

    • 2 cs eper ízű pudingpor
    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor
    • csokireszelék
    • 5 d tej
    • 5 dl habtejszín

    Elkészítése:

    A piskóta tésztát a szokásos módon elkészítjük, majd egy sütőpapírral bélelt, 22*38 cm-es tepsibe simítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt akkor ketté vágjuk.

    A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat sűrűre, majd ha langyosra hűlt hozzáadjuk a porcukorral kikevert margarint és jól kihabosítjuk. A krémet rákenjük az alsó lapra, majd ráborítjuk a másikat.

    A tejszínt felverjük keményre és a sütemény tetejére simítjuk. Csokireszelékkel megszórjuk. Tetszés szerint felvágjuk és már tálalhatjuk is.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá