Túrótorta recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta alapanyagait összegyúrjuk. Egy éjszakán át a hűtőszekrényben pihentetjük.
Másnap a töltelékhez 50 deka áttört tehéntúrót kikeverünk 10 deka porcukorral, 2 tojás sárgájával, meg bő 1 dcl tejföllel. Végül a tojások habbá vert fehérjét.
A fele tésztával a a kivajazott tepsi alját kibéleljük. Rásimítjuk a tölteléket. A tészta másik felét ráreszeljük. A forró sütőben 10 percig erős, majd takaréklángon megsütjük.
Tipp:
Én a páromnak készítettem el legelsőnek szülinapi tortaként.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »