Túrókrémes sütemény recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Piskótát a szokásos módon elkészítjük, tűpróbáig sütjük, amikor kihűlt ketté vágjuk. Az alsó részét beletesszük egy jénai aljába. Rátesszük a következő krémet: A pudingot elkészítjük 2,5 dl tejben cukrot nem kell hozzá adni, mert a csokoládés krém édes lesz. Túrót a cukorral át törjük, majd a még meleg pudinggal elkeverjük és összeturmixoljuk. Egy kisebb adagot félre teszünk a díszítéshez! Beterítjük vele a piskótát, majd befedjük a piskóta másik felével. Elkészítjük a csokikrémet: 2 tojást elkeverjük a cukorral, lisztel, kakaóporral felöntjük tejjel és addig kevergetjük kis lángon, amíg besűrűsödik. Miután levettük a tűzről elkeverünk benne 10 dkg vajat. Amikor kihűlt, beterítjük vele a süteményt. A félretett túrókrémmel és eperrel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »