Hozzávalók:
Elkészítése:
Piskótát a szokásos módon elkészítjük, tűpróbáig sütjük, amikor kihűlt ketté vágjuk. Az alsó részét beletesszük egy jénai aljába. Rátesszük a következő krémet: A pudingot elkészítjük 2,5 dl tejben cukrot nem kell hozzá adni, mert a csokoládés krém édes lesz. Túrót a cukorral át törjük, majd a még meleg pudinggal elkeverjük és összeturmixoljuk. Egy kisebb adagot félre teszünk a díszítéshez! Beterítjük vele a piskótát, majd befedjük a piskóta másik felével. Elkészítjük a csokikrémet: 2 tojást elkeverjük a cukorral, lisztel, kakaóporral felöntjük tejjel és addig kevergetjük kis lángon, amíg besűrűsödik. Miután levettük a tűzről elkeverünk benne 10 dkg vajat. Amikor kihűlt, beterítjük vele a süteményt. A félretett túrókrémmel és eperrel díszítjük.