Töltött cukkini recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 szép egészséges cukkini
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 fej lila hagyma
- 1 paradicsom
- 2 egész mozzarella
- 4 szál friss kakukkfű
- 10-15 bazsalikom levél
- néhány szál petrezselyem zöld
- só és frissen őrölt fehér bors ízlés szerint
Elkészítése:7
A cukkinit alaposan megmosom, hosszában (legyező szerűen)bevagdosom és besózom.
A paradicsomot, a lila hagymát, a mozzarellát, a paprikát szeletekre vágom.
Egy jénai tálat kivajazok, bele teszem a cukkiniket, a bevagdosásokba beletöltöm a karikázott zöldségeket, megszórom az aprított petrezselyem zölddel, bazsalikommal, borssal, ráteszem a kakukkfű ágakat és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 25 percig párolom, majd leveszem az alufóliát és további 5 percre vissza teszem a sütőbe.
Sült hússal, vagy önálló ételként kínálom!
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »