Brownie keksz recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 130 g vaj
- 200 g étcsokoládé
- 2 nagyobb FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 250 g cukor
- 130 g finomliszt
- 30 g cukrozatlan kakaópor
- 1 tk sütőpor
- 2 csipet só
Elkészítése:
A vajat és a csokit vízgőz felett összeolvasztjuk, majd félretesszük.
A tojásokat és a cukrot robotgéppel fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a csokis-vajas részt és összedolgozzuk. Ezután a masszához adjuk a szárazanyagokat (liszt, kakaópor, sütőpor és só), majd sima masszává dolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe teáskanállal kiadagoljuk a masszát vagy habzsákba töltjük és úgy adagoljuk ki.
Hőlégkeveréssel, 160 fokra előmelegített sütőben 12-13 perc alatt megsütjük, majd kivesszük a sütőből és a tepsin még hagyjuk kb 10 percig hűlni, mert még melegen puha, kissé képlékeny.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.