Brownie keksz recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 130 g vaj
- 200 g étcsokoládé
- 2 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 250 g cukor
- 130 g finomliszt
- 30 g cukrozatlan kakaópor
- 1 tk sütőpor
- 2 csipet só
Elkészítése:
A vajat és a csokit vízgőz felett összeolvasztjuk, majd félretesszük.
A tojásokat és a cukrot robotgéppel fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a csokis-vajas részt és összedolgozzuk. Ezután a masszához adjuk a szárazanyagokat (liszt, kakaópor, sütőpor és só), majd sima masszává dolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe teáskanállal kiadagoljuk a masszát vagy habzsákba töltjük és úgy adagoljuk ki.
Hőlégkeveréssel, 160 fokra előmelegített sütőben 12-13 perc alatt megsütjük, majd kivesszük a sütőből és a tepsin még hagyjuk kb 10 percig hűlni, mert még melegen puha, kissé képlékeny.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









