Amerikai csokis keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 3 csapott teáskanál sütőpor
- 15 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg puha vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg aprított mogyoró
- 10 dkg aprított étcsokoládé
Elkészítés:
A lisztet, a sütőport, a cukrot, a vaníliás cukrot, a vajat és a tojásokat egy robotgép segítségével alaposan összekeverjük, amíg egységes tésztát nem kapunk.
Ezután hozzáadjuk az apróra vágott mogyorót és étcsokoládét, majd kézzel is átkeverjük, hogy mindenhol egyenletesen eloszoljanak.
A tésztából habzsákkal kis halmokat formázunk, és előmelegített sütőben 200 °C-on 10-15 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »