Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bolero sütemény recept

Bolero sütemény
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 4 db tojás
    • 25 dkg rétesliszt
    • 25 dkg kristálycukor
    • 1 nagy pohár tejföl
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 1 csomag sütőpor
    • 1 cs  Bolero italpor
    • 1 csomag tortazselé(színtelen)

    Elkészítése:
    A 4 db tojásba belekeverjük a 25 dkg kristálycukrot és 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól eldolgozzuk,hogy ne legyen csomós. Amikor ezt jól kidolgoztuk akkor beleöntjük a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport,közben 1 pohár vizet öntünk.
    Sütés: kb 20-25 perc,hogy arany színű legyen. Hagyjuk kihűlni és amíg hűl addig elkészítjük a krémet. A tejfölbe belerakjuk az 1 csomag vaníliás cukrot ezt jól összekeverjük, és a kihűlt tésztára rákenjük.
    Bolero italport és a 1 csomag tortazselét összekeverjük és vizet öntünk bele és megforrósítjuk és ráöntjük a tejfölre és tollal elkenjük,hogy mindenhova jusson belőle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek