Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Diós rácsos recept

Diós rácsos
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    A tésztához:

    • 30 dkg liszt
    • 20 dkg  margarin
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag sütőpor
    • 10 dkg kristálycukor
    • fél citrom leve és reszelt héja
    • ha szükséges, akkor egy kevés tejföl

    A töltelékhez:

    • 15 dkg kristálycukor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 15 dkg darált dió
    • a 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS felvert habja
    • baracklekvár.

    Elkészítése:

    A tésztához valókat összegyúrjuk, és 1 órát pihenni hagyjuk. Elfelezzük, a tészta egyik felét kinyújtjuk, kibélelünk vele egy tepsit.

    A töltelékhez valókat kikeverjük, utoljára adjuk hozzá a felvert habot. A kinyújtott tésztára baracklekvárt kenünk, erre az elkészített tölteléket.

    A megmaradt tésztából rácsokat teszünk rá, és megkenjük tojássárgával. Közepes tűzön aranybarnára sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá