Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Püspökkenyér tojásfehérjéből recept

Püspökkenyér tojásfehérjéből
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 csésze  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje (kb. 8 db)
    • 1 csésze cukor
    • 1 csésze liszt
    • 50 ml olaj
    • 1 csésze darabosra vágott dióbél
    • 1 csésze rahát
    • pár szem mazsola
    • fél csomag sütőpor (5g)

    A csésze 2,5 dl.

    Elkészítése:

    A tojásfehérjéket a cukorral felverjük kemény habnak, óvatosan hozzáforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet, olajat, majd hozzákeverjük a diót, rahátot, mazsolát, 2 püspökkenyérformába  elosztjuk a masszát, 180 fokos előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.

    Kihűlés után bevonjuk, csoki mázzal vagy beszitáljuk porcukorral.Kandírozott narancshéjjal díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá