Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Puncs szelet recept

Puncs szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 50 dkg liszt
    • 15 dkg cukor
    • 15 dkg zsír
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag sütőpor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 2 dl tejföl

    A krémhez:

    • 7,5 dl tej
    • 3 csomag puncs pudingpor
    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor

    A tetejére máz :

    • 20 dkg porcukor
    • 1 db citrom leve
    • 2 evőkanál rum
    • pár csepp piros ételszínezék (el is hagyható)
    • 2 evőkanál olvasztott hűtött margarin

    Elkészítése:

    Tészta alapanyagot összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján.

    A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, és a kihűlt pudingokhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejére rátesszük a mázat és pihentetjük.

    Hagyjuk másnapig, hogy meg száradjon, és szeleteljük.

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá