Puncs szelet recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg zsír
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 dl tejföl
A krémhez:
- 7,5 dl tej
- 3 csomag puncs pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
A tetejére máz :
- 20 dkg porcukor
- 1 db citrom leve
- 2 evőkanál rum
- pár csepp piros ételszínezék (el is hagyható)
- 2 evőkanál olvasztott hűtött margarin
Elkészítése:
Tészta alapanyagot összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján.
A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, és a kihűlt pudingokhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejére rátesszük a mázat és pihentetjük.
Hagyjuk másnapig, hogy meg száradjon, és szeleteljük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.