Pudingkrémes barackos szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 1 citrom leve és héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 cs sütőpor
Krém
- 2 cs vaníliás főzős pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 6 dl tej
- 4 dl tejföl
- 30 dkg barack lehet befőtt is
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot. Egy közepes tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a krémet, befedjük a másik lappal. Előmelegített sütőben 180fokon sütjük kb 25 perc, tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Porcukorral szórjuk sülés után és várjunk legalább egy fél napot a fogyasztásáig.
Tipp:
Persze készíthető másfajta gyümölccsel is, kinek-kinek ízlése szerint. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »