Pudingkrémes barackos szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 1 citrom leve és héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 cs sütőpor
Krém
- 2 cs vaníliás főzős pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 6 dl tej
- 4 dl tejföl
- 30 dkg barack lehet befőtt is
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot. Egy közepes tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a krémet, befedjük a másik lappal. Előmelegített sütőben 180fokon sütjük kb 25 perc, tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Porcukorral szórjuk sülés után és várjunk legalább egy fél napot a fogyasztásáig.
Tipp:
Persze készíthető másfajta gyümölccsel is, kinek-kinek ízlése szerint. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

