Pudingkrémes barackos szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 1 citrom leve és héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 cs sütőpor
Krém
- 2 cs vaníliás főzős pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 6 dl tej
- 4 dl tejföl
- 30 dkg barack lehet befőtt is
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot. Egy közepes tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a krémet, befedjük a másik lappal. Előmelegített sütőben 180fokon sütjük kb 25 perc, tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Porcukorral szórjuk sülés után és várjunk legalább egy fél napot a fogyasztásáig.
Tipp:
Persze készíthető másfajta gyümölccsel is, kinek-kinek ízlése szerint. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »