Eperzselés pudingkehely recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg eper
- 1 csomag színtelen tortazselé
- 3 dl víz
- 3-4 ek kristálycukor
Pudinghoz:
- 2 csomag vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
- 5 dl tej
- 3 dl habtejszín
Elkészítése:
Az epret apró kockákra felvágjuk és villával összenyomkodjuk. A zselét összekeverjük a cukorral, adunk hozzá 3 dl vizet és állandó kevergetés mellett felforraljuk. Ha levettük a tűzről az eperre öntjük. Eloszlatjuk a kehelybe az epres krémet és míg megdermed hűtőbe tesszük. A pudingot kikeverjük a tejjel. A tejszínből habot verünk, amit a pudinghoz keverünk. A krémet a lehűlt zselére kanalazzuk. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.