Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Eperzselés pudingkehely recept

Eperzselés pudingkehely
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg eper
    • 1 csomag színtelen tortazselé
    • 3 dl víz
    • 3-4 ek kristálycukor

    Pudinghoz:

    • 2 csomag vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
    • 5 dl tej
    • 3 dl habtejszín

    Elkészítése:
    Az epret apró kockákra felvágjuk és villával összenyomkodjuk. A zselét összekeverjük a cukorral, adunk hozzá 3 dl vizet és állandó kevergetés mellett felforraljuk. Ha levettük a tűzről az eperre öntjük. Eloszlatjuk a kehelybe az epres krémet és míg megdermed hűtőbe tesszük. A pudingot kikeverjük a tejjel. A tejszínből habot verünk, amit a pudinghoz keverünk. A krémet a lehűlt zselére kanalazzuk. Tálalásig hűtőben tároljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá