Eperjoghurtos kehely recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 500 g epres joghurt
- 300 ml tejszín
- 4 ek porcukor
- csoki öntet
Elkészítés:
A tejszín félét félig habbá verjük, hozzáadjuk a cukor felét meg a joghurtot, majd tovább verjük míg jó kemény hab nem lesz belőle. A maradék habot, a maradék cukorral kemény habbá verjük. A poharakba elkezdjük kanalazni a tejszínhabot és a joghurtot. Csokiöntetet felolvasztjuk és sütőpapíron csíkokat húzzunk vízszintesen majd függőlegesen amíg rácsos mintát nem kapunk. Pár percre hűtőbe tesszük majd késsel téglalápalakúra daraboljuk. Ezzel díszítjük a kelyhet.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.