Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Eperjoghurtos kehely recept

Eperjoghurtos kehely
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 500 g epres joghurt
    • 300 ml tejszín
    • 4 ek porcukor
    • csoki öntet

    Elkészítés:
    A tejszín félét félig habbá verjük, hozzáadjuk a cukor felét meg a joghurtot, majd tovább verjük míg jó kemény hab nem lesz belőle. A maradék habot, a maradék cukorral kemény habbá verjük. A poharakba elkezdjük kanalazni a tejszínhabot és a joghurtot. Csokiöntetet felolvasztjuk és sütőpapíron csíkokat húzzunk vízszintesen majd függőlegesen amíg rácsos mintát nem kapunk. Pár percre hűtőbe tesszük majd késsel téglalápalakúra daraboljuk. Ezzel díszítjük a kelyhet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá