Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cseresznyés piskótatekercs recept

Cseresznyés piskótatekercs
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 evőkanál kristálycukor
    • 8 púpozott evőkanál liszt
    • 1 csomag sütőpor
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 1 üveg magozott cseresznyebefőtt
    • baracklekvár

    Elkészítése:
    Egy tálba belerakom a 8 evőkanál kristálycukrot, a 8 púpozott evőkanál lisztet, az 1 csomag sütőport, a 2 csomag vaníliás cukrot, a 8 tojás sárgáját, kikverem. A fehérjét kemény habbá verem, majd a tésztába forgatjuk óvatosan. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm a tésztát, ekkor a már lecsöpögtetett cseresznyét is beledobálom. 175 fokos előmelegített sütőbe teszem és tűpróbáig sütöm. Ha megsült, hagyom kihűlni, majd megkenem baracklekvárral, felcsavarom alufólia segítségével, és 1-2 órát állni hagyom hideg helyen. Tálaláskor porcukorral meghintem, és lehet is szeletelni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá