Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pilóta keksz gluténmentesen recept

Pilóta keksz gluténmentesen
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 28 dkg rizsliszt
    • 10 dkg porcukor
    • 10 dkg darált dió
    • 25 dkg margarin
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek kakaópor

    A töltelékhez:

    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor
    • 2 ek kakaópor

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóiból – a kakaópor kivételével – gyors mozdulatokkal linzer tésztát gyúrunk.

    Ketté osztjuk, az egyik felébe beledolgozzuk a kakaóport a másik fele fehér marad.

    Hűtőbe tesszük.

    Elkészítjük a krémet, a szoba-hőmérsékletű margarint az átszitált porcukorral robotgép segítségével kihabosítjuk, majd 2 ek kakaóport hozzáadunk és krémesre kevertetjük.

    A linzertésztákat kinyújtjuk, cakkos szélű kiszúróval kiszaggatjuk, majd előmelegített 180 fokos sütőben kb 8 perc alatt megsütjük.

    Ha kisültek, és teljesen kihűltek a krémmel összeragasztunk egy világos korongot,  egy barnával.

    Nyáron mindenképp hűtést igényel!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá