Pilóta keksz gluténmentesen recept
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 28 dkg rizsliszt
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg darált dió
- 25 dkg margarin
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek kakaópor
A töltelékhez:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 ek kakaópor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból – a kakaópor kivételével – gyors mozdulatokkal linzer tésztát gyúrunk.
Ketté osztjuk, az egyik felébe beledolgozzuk a kakaóport a másik fele fehér marad.
Hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a krémet, a szoba-hőmérsékletű margarint az átszitált porcukorral robotgép segítségével kihabosítjuk, majd 2 ek kakaóport hozzáadunk és krémesre kevertetjük.
A linzertésztákat kinyújtjuk, cakkos szélű kiszúróval kiszaggatjuk, majd előmelegített 180 fokos sütőben kb 8 perc alatt megsütjük.
Ha kisültek, és teljesen kihűltek a krémmel összeragasztunk egy világos korongot, egy barnával.
Nyáron mindenképp hűtést igényel!
Forrás: https://scarletsite.hu/node/426
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.