Nutellás mézes sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg finomliszt
- 3 evőkanál méz
- 10 dkg vaj
A krémhez:
- 20 dkg házi Nutella
- 10 dkg apróra vágott mogyoró
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóit sorban összekeverjük robotgéppel, majd sütőpapírral bélelet 24×30 cm-es tepsiben 25 perc alatt, közepes hőfokon megsütjük.
A kész langyos, vagy kihűlt mézes piskótára kenjük a Nutellát, majd egyenletesen rászórjuk a mogyorót.
Tálalás előtt, hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »