Nutellás mézes sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg finomliszt
- 3 evőkanál méz
- 10 dkg vaj
A krémhez:
- 20 dkg házi Nutella
- 10 dkg apróra vágott mogyoró
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóit sorban összekeverjük robotgéppel, majd sütőpapírral bélelet 24×30 cm-es tepsiben 25 perc alatt, közepes hőfokon megsütjük.
A kész langyos, vagy kihűlt mézes piskótára kenjük a Nutellát, majd egyenletesen rászórjuk a mogyorót.
Tálalás előtt, hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »