Nutellás mézes sütemény recept
Hozzávalók:
A tésztához:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg porcukor
- 25 dkg finomliszt
- 3 evőkanál méz
- 10 dkg vaj
A krémhez:
- 20 dkg házi Nutella
- 10 dkg apróra vágott mogyoró
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóit sorban összekeverjük robotgéppel, majd sütőpapírral bélelet 24×30 cm-es tepsiben 25 perc alatt, közepes hőfokon megsütjük.
A kész langyos, vagy kihűlt mézes piskótára kenjük a Nutellát, majd egyenletesen rászórjuk a mogyorót.
Tálalás előtt, hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










