Német kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- késhegynyi fahéj
- reszelt citromhéj
- 4 tk kakaópor
- 20 dkg darált dió
- 10 dkg apróra vágott csokoládé
- 5 dkg mazsola
- 12,5 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
A bevonáshoz:
- 10 dkg étcsokoládé + 1 ek étolaj
- 5 dkg fehér csokoládé + 1 tk étolaj
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, tojás sárgákkal, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a diót, a mazsolát, a lisztben elkevert sütőport és egy csipet sót.
Hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és közepes tűznél sütjük. (180 fok)
Tepsi mérete: 28×39 cm
A kihűlt süteményt a kétféle csokival bevonjuk.
Mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »