Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Német kalács recept

Német kalács
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • késhegynyi fahéj
    • reszelt citromhéj
    • 4 tk kakaópor
    • 20 dkg darált dió
    • 10 dkg apróra vágott csokoládé
    • 5 dkg mazsola
    • 12,5 dkg liszt
    • 1 cs sütőpor
    • 1 csipet só
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje

    A bevonáshoz:

    • 10 dkg étcsokoládé + 1 ek étolaj
    • 5 dkg fehér csokoládé + 1 tk étolaj

    Elkészítése:
    A margarint a porcukorral, tojás sárgákkal, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a diót, a mazsolát, a lisztben elkevert sütőport és egy csipet sót.
    Hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és közepes tűznél sütjük. (180 fok)
    Tepsi mérete: 28×39 cm

    A kihűlt süteményt a kétféle csokival bevonjuk.
    Mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá