Német kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- késhegynyi fahéj
- reszelt citromhéj
- 4 tk kakaópor
- 20 dkg darált dió
- 10 dkg apróra vágott csokoládé
- 5 dkg mazsola
- 12,5 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
A bevonáshoz:
- 10 dkg étcsokoládé + 1 ek étolaj
- 5 dkg fehér csokoládé + 1 tk étolaj
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, tojás sárgákkal, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a diót, a mazsolát, a lisztben elkevert sütőport és egy csipet sót.
Hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és közepes tűznél sütjük. (180 fok)
Tepsi mérete: 28×39 cm
A kihűlt süteményt a kétféle csokival bevonjuk.
Mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »