Német kalács recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 30 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- késhegynyi fahéj
- reszelt citromhéj
- 4 tk kakaópor
- 20 dkg darált dió
- 10 dkg apróra vágott csokoládé
- 5 dkg mazsola
- 12,5 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
A bevonáshoz:
- 10 dkg étcsokoládé + 1 ek étolaj
- 5 dkg fehér csokoládé + 1 tk étolaj
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, tojás sárgákkal, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a diót, a mazsolát, a lisztben elkevert sütőport és egy csipet sót.
Hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és közepes tűznél sütjük. (180 fok)
Tepsi mérete: 28×39 cm
A kihűlt süteményt a kétféle csokival bevonjuk.
Mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk.
Forrás: https://csokolade.network.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.