Narancsos, töltött keksz recept

Elkészítése:
A narancsot alaposan megmossuk. A vajat a porcukorral habosra keverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt narancshéjat és a narancs kifacsart levét is.
Jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a sót és a sütőporral elkevert lisztet is. 1-2 órára hütőbe tesszük pihenni.
Pihentetés után a tésztát lisztezett munkalapon 3 mm vékonyra nyújtjuk, majd tetszőleges kiszúróval kiszaggatjuk. 180 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt 2 darabot összeragasztunk lekvárral és vastagon meghintjük porcukorral.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »