Túrós-epres puffancs recept

Hozzávalók:
- 20 dkg xilit
- 30 dkg tk liszt
- 10 dkg puha teavaj
- 25 dkg túró
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5dl tej
- 1 csomag sütőpor
- 1/2 vanília rúd magja
- 25 dkg eper
- citromhéj
Elkészítése:
A vajat felolvasztjuk, majd a tojásokkal együtt habosra verjük. Hozzáadjuk a xlilitet, majd a sütőporral elkevert lisztet, a túrót és a tejet.
Ezután hozzákeverjük a vaníliát és a citromhéjat, majd jöhet a felkockázott eper. Muffin formába öntjük és mehet a sütőbe kb. 25 percre (tűpróbáig).
Másnaposan is tökéletesen puha és finomságos.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »