Sajtos-sonkás muffin olajbogyóval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg sonka
- 10 dkg olajbogyó
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 0,5 dl étolaj
- bors
- 10 dkg trappista sajt (reszelt)
- 1 közepes vöröshagyma
- oregánó
- bazsalikom
- 12 db mini mozzarella golyó
Elkészítése:
Az olajbogyó és mozzarella levét leszűröm, a sonkát vékony csíkokra vágom.
A lisztet a sütőporral egy tálban elkeverem. Hozzáadom a tojást, tejet, olajat, borsot, belereszelem a hagymát. Keverőgéppel alaposan eldolgozom. A sajtot, sonkát, olajbogyót és a fűszereket is hozzáadom.
Muffin formába papírkosarakat helyezek, és mindegyikbe 1 evőkanál masszát kanalazok, a közepébe 1 darab mozzarella golyót teszek, majd befedem egy kanál masszával. 170 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »