Rigójancsi muffin recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítése:
Előző este vízgőz fölött felolvasztjuk a csokoládét a habtejszínben, megvárjuk míg kihűl, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A muffin sütőt kibéleljük papírkapszlikkal. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és belekanalazzuk a formába. 180 fokon 15 perc alatt szép világosra sütjük, és megvárjuk, míg kihűlnek.
A hűtőből kivesszük a krémet, és gépi habverővel kemény habbá verjük.
A muffinok tetejét levágjuk (kb. 2 cm), és beletöltjük a krémet.
A csokimázat vízgőz fölött elkészítjük, és a levágott kalapkákat megmártjuk a csokiban.
Amikor megkeményedett rajtuk a csoki, akkor a muffinok tetejére helyezzük őket.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.