Rigójancsi muffin recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
Előző este vízgőz fölött felolvasztjuk a csokoládét a habtejszínben, megvárjuk míg kihűl, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A muffin sütőt kibéleljük papírkapszlikkal. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és belekanalazzuk a formába. 180 fokon 15 perc alatt szép világosra sütjük, és megvárjuk, míg kihűlnek.
A hűtőből kivesszük a krémet, és gépi habverővel kemény habbá verjük.
A muffinok tetejét levágjuk (kb. 2 cm), és beletöltjük a krémet.
A csokimázat vízgőz fölött elkészítjük, és a levágott kalapkákat megmártjuk a csokiban.
Amikor megkeményedett rajtuk a csoki, akkor a muffinok tetejére helyezzük őket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


