Rigójancsi muffin recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
Előző este vízgőz fölött felolvasztjuk a csokoládét a habtejszínben, megvárjuk míg kihűl, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A muffin sütőt kibéleljük papírkapszlikkal. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és belekanalazzuk a formába. 180 fokon 15 perc alatt szép világosra sütjük, és megvárjuk, míg kihűlnek.
A hűtőből kivesszük a krémet, és gépi habverővel kemény habbá verjük.
A muffinok tetejét levágjuk (kb. 2 cm), és beletöltjük a krémet.
A csokimázat vízgőz fölött elkészítjük, és a levágott kalapkákat megmártjuk a csokiban.
Amikor megkeményedett rajtuk a csoki, akkor a muffinok tetejére helyezzük őket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


