Muffin szaloncukorral, naranccsal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 18 dkg liszt
- 1 kis kanál sütőpor
- 10 dkg cukor
- 1/2 citrom reszelt héja
- csipetnyi só
- 5 dkg olvasztott vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 dl folyadék (tej, tejföl, író)
- 20 dkg gyümölcs (bogyós, vagy apróra darabolt)
- 1 marék darabolt csokoládé (szaloncukor)
Elkészítése:
A lágy vajat összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a tojásokat, majd a tejfölt és kézi mixerrel simára keverjük.
Apránként hozzáadjuk a és a sütőport, majd azokat a hozzávalókat, amiket kiválasztunk. Az egyik adaghoz darabolt narancs és darabolt szaloncukor, a másokhoz narancs, mazsola és szaloncukor.
A harmadikhoz pedig minden, ami itthon volt. :) Mindegyik adagba került citrom- és narancshéj is.
A kikavart masszát muffin formákba osztjuk és 180 fokosra előmelegített sütőben, aranyszínűre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »