Menyasszonyi csokis-meggyes muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 32 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 24 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávékanál sütőpor
- ízlés szerint magozott meggy
- 4-5 evőkanál csokicsepp
- tetejére fondant
Elkészítése:
A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a sütőport a lisztet, ha túl sűrű, akkor a meggy levéből hígítjuk.
Belekeverjük a csokicseppet és a magozott meggyet.
A muffin papírokat félig töltjük, majd készre sütjük, majd 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt a fondanttal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »