Menyasszonyi csokis-meggyes muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 32 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 24 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávékanál sütőpor
- ízlés szerint magozott meggy
- 4-5 evőkanál csokicsepp
- tetejére fondant
Elkészítése:
A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a sütőport a lisztet, ha túl sűrű, akkor a meggy levéből hígítjuk.
Belekeverjük a csokicseppet és a magozott meggyet.
A muffin papírokat félig töltjük, majd készre sütjük, majd 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt a fondanttal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »