Menyasszonyi csokis-meggyes muffin recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 32 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 24 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 kávékanál sütőpor
- ízlés szerint magozott meggy
- 4-5 evőkanál csokicsepp
- tetejére fondant
Elkészítése:
A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a sütőport a lisztet, ha túl sűrű, akkor a meggy levéből hígítjuk.
Belekeverjük a csokicseppet és a magozott meggyet.
A muffin papírokat félig töltjük, majd készre sütjük, majd 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt a fondanttal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









