Mákos muffin recept

Hozzávalók (a bögre 2 dl-es):
- 20 dkg darált mák (1 bögrényi)
- 1 bögre porcukor
- 1 bögre finomliszt
- 2,5 dl tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- 2 ek napraforgó olaj
- 1 tk sütőpor
Elkészítése:
A tojást a cukorral elkeverjük, majd a többi alapanyagot hozzáadva csomómentesre keverjük a masszát.
A kész masszát papírkapszlikkal bélelt vagy vajazott-lisztezett muffinformába adagoljuk. A fokmákat csak 3/4-ig töltsük.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt süssük készre. Tűpróbát végezzünk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »