Csokis muffin fehércsokival recept
Hozzávalók:
- 15 dkg finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 3 evőkanál baracklekvár
- 0,5 csomag sütőpor
- 5 dkg cukrozatlan kakaópor
- 5 dkg apróra vágott étcsokoládé
- 12 fehércsoki kocka
- pici rumaroma
Elkészítése:
Robotgéppel keverd össze a hozzávalókat, a végén keverd bele az aprított csokit is, hogy a tészta szép sima legyen.
A papírral bélelt formákat félig töltsd meg egy evőkanál segítségével és mindegyikbe nyomd bele a kocka fehércsokit, majd tegyél rá a tésztából még, hogy a papír háromnegyedéig legyen, majd mehet az előmelegített sütőbe.
Kb 20 perc 170 fokon, de ellenőrizd tűpróbával!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









