Csokis muffin fehércsokival recept

Hozzávalók:
- 15 dkg finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 3 evőkanál baracklekvár
- 0,5 csomag sütőpor
- 5 dkg cukrozatlan kakaópor
- 5 dkg apróra vágott étcsokoládé
- 12 fehércsoki kocka
- pici rumaroma
Elkészítése:
Robotgéppel keverd össze a hozzávalókat, a végén keverd bele az aprított csokit is, hogy a tészta szép sima legyen.
A papírral bélelt formákat félig töltsd meg egy evőkanál segítségével és mindegyikbe nyomd bele a kocka fehércsokit, majd tegyél rá a tésztából még, hogy a papír háromnegyedéig legyen, majd mehet az előmelegített sütőbe.
Kb 20 perc 170 fokon, de ellenőrizd tűpróbával!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »