Almás-csokis muffin recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 15 dkg olvasztott és kihűtött vaj
- 1 kis üveg rumaroma
- 30 dkg liszt
- 2 kk sütőpor
- 8 dkg csoki lereszelve
- 20 dkg alma tisztítva, apró kockákra vágva
Elkészítése:
Az almát hámozás után kockákra vágjuk, a csokit lereszeljük.
A tojásokat a cukorral robotgéppel habosra keverjük, belecsorgatjuk a puha vajat, a rumot. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a tojásos krémbe öntjük. Hozzáadjuk az almát és a csokit is, majd az egészet jól összeforgatjuk.
Muffin sütő mélyedésébe papírt rakunk, ebbe kanalazzuk a tésztát. 200 fokos sütőben 20 perc alatt kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.