Mogyorókrémes karácsonyfa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cs leveles tészta (előre nyújtott)
- mogyorókrém
- 1 felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- porcukor
- aszalt gyümölcsmix
Elkészítése:
Vegyük elő egy téglalap alakú tésztát és tegyük le a rövid oldalával felfelé.
Vastagon kenjük meg mogyoroókrémmel a tésztát, majd terítsük rá a másik tésztalapot. Vágjuk le a tészta széleit úgy, hogy karácsonyfa formát kapjunk. Következő lépés a “faágak” létrehozása. A karácsonyfa formát megtartva a tészta széleit bevágjuk. Nagyjából egyenlő csíkokat készítve. Minden csíkon tekerünk egyet-kettőt.
Felvert tojással lekenjük, megszórjuk aszalt gyümölcsmixel.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 percig sütjük.
Sütés után porcukorral díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »