Mogyorókrémes karácsonyfa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cs leveles tészta (előre nyújtott)
- mogyorókrém
- 1 felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- porcukor
- aszalt gyümölcsmix
Elkészítése:
Vegyük elő egy téglalap alakú tésztát és tegyük le a rövid oldalával felfelé.
Vastagon kenjük meg mogyoroókrémmel a tésztát, majd terítsük rá a másik tésztalapot. Vágjuk le a tészta széleit úgy, hogy karácsonyfa formát kapjunk. Következő lépés a “faágak” létrehozása. A karácsonyfa formát megtartva a tészta széleit bevágjuk. Nagyjából egyenlő csíkokat készítve. Minden csíkon tekerünk egyet-kettőt.
Felvert tojással lekenjük, megszórjuk aszalt gyümölcsmixel.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 percig sütjük.
Sütés után porcukorral díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »