Mimóza szelet recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 1 sütőpor
- 1 vaníliás cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 10 dkg porcukor
- kevés tej
Krém:
- 4 dl tej
- 4 kanál liszt
- 20 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- kevés baracklekvár
Elkészítése:
Tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 4 lapot sütünk. Lisztből, tejből főtt krémet készítünk,hagyjuk kihűlni.
Vajat porcukorral kikeverjük,majd összekeverjük a főtt krémmel. 2-2 lapot baracklekvárral „összeragasztunk”. A krémet közéjük töltjük.
Tetejére porcukrot szórunk, de lehet csokit is csorgatni rá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »