Meggyes-diós süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 40 dkg liszt( nálam 20 dkg zabpehely és 20 dkg finom)
- 20 dkg darált dió
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg vaj (lágy legyen)
- 4 dl tej
- 1 cs sütőpor
- 15 dkg eritrit és stevia keveréke vagy 25 dkg cukor
- csipet só
Tetejére:
- 60-70 dkg magozott, édesített és lecsepegtetett meggy
Elkészítése:
A tojásokat a vajjal, az édesítővel vagy cukorral habosra keverjük, majd az összekevert lisztet, darált diót, sót, sütőport hozzáadjuk és a tejjel együtt és lágy tésztává keverjük.
Egy 35*40 cm-es zsírozott vagy sütőpapíros tepsibe öntjük, egyenletesen elosztjuk a tetején a meggyet és 175 fokon szép világosbarnára sütjük kb 40 perc alatt.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »