Medvetalp recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 135 g mogyorós nápolyi
- 1 marék kókuszreszelék
- 1 marék darált dió
- 1 ek kakaópor
- 250 g sima liszt
- 100 g porcukor
- 250 g margarin
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A nápolyit lereszeljük. A száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük majd hozzáadjuk a puha margarint és a tojást. A tésztát alaposan összedolgozzuk és hideg helyen állni hagyjuk.Ezután a formákat megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük. Még melegen kifordítjuk a formából és porcukorban megforgatjuk.
Ebből a mennyiségből kb. 100-120 darab medvetalp lesz.
Tipp:
Nagyon könnyű elkészíteni (egy kis segítség videó formájában… :D), próbáljátok ki!
Forrás: https://receptekaz.com
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.