Mascarponés kosárkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg mascarpone krémsajt
- 2 evőkanál porcukor
- 1 csomag réteslap
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 2 csomag vanília cukor
- 2 dl habtejszín
- 1 csomag Aranka krémpor (vanília ízű)
- barack ( bármilyen gyümölcs jó)
Elkészítése:
A réteslapból 10 x 10 négyzeteket vágunk. 3 négyzetből áll egy kosárka. A négyzeteket elforgatva helyezzük egymásra, és az alsó két négyzetet megkenjük tojásfehérjével és úgy ragasztjuk össze őket. Ezt követően muffin sütőformába tesszük az összeragasztott lapokat és forró sütőben zsemleszínűre sütjük. (kb. 3-4 perc)
A mascarpone krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, és az Aranka krémport, majd jól elkeverjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, és fokozatosan adagolva a krémhez adjuk. Et követően a krémet a kosárkákba töltjük, és a darabokra vágott barackkal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »