Málnás-túrós borzas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához
- 25 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 tasak sütőpor
- 2 dkg kakaópor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
A krémhez
- 1/2 liter tej
- 1 csomag tejszínízű pudingpor
- 2 dl tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg túró
- 15 dkg porcukor
- 12 dkg málna
- 1 csomag habfixáló
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit géppel összedolgozom, majd kettéveszem, és kinyújtom őket. 25 x 35-ös sütőlapon megsütöm.
Az egyik lapot hűlés után szétmorzsolom, majd a krémet elkészítem.
A pudingot megfőzöm, kihűtöm. A túrót a cukorral és a vaníliás cukorral összekeverem, majd hozzákeverem a kihűlt pudingot is. A tejszínt felverem habfixálóval és 1 kk cukorral, és ezt is hozzávegyítem. Végül óvatosan belekanalazom a málnát.
A krémmel megkenem az egészben maradt lapot, a szétmorzsolt tésztát pedig egyenletesen elosztom a tetején. Hűtőbe teszem dermedni, és másnap kockára vágva kínálom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »