Mézesrúd recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt (egyharmada lehet étkezési korpa)
- 15 dkg cukor
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál lekvár
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- őrölt fahéj, szegfűszeg
- 1 dkg szódabikarbóna
- 5 dkg zsír
- 15 dkg durvára vágott dió
Mázhoz:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 10 dkg cukor
Elkészítése:
A fentieket jól összegyúrjuk és 3 rúdba formáljuk. Tepsibe téve közepes lángon megsütjük. Amíg sül, elkészíthető a máz: 1 tojásfehérjét 10 dkg cukorral keményre verjük és a rudakat bevonjuk vele mikor már megsültek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »