Liszt,cukor és tejmentes szilvás lepény recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg nyírfacukor
- csipet szódabikarbóna
- 1 citrom reszelt héja
- 1 banán (elhagyható, nyírfacukor helyett szoktam rakni édesítőként)
- 10 dkg kókuszliszt (ez bármelyik bioboltban kapható, vagy otthon ledaráljuk a kókuszreszeléket akár kávédarálón)
- vanília ízesítésnek, de akár el is hagyható
- szilva + fahéj ízlés szerint
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a felvert tojásokra öntjük, és homogén masszává keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, tetejét megszórjuk fahéjas szilvával és 180 fokon kb. 30-40 percig sütjük. Bármilyen idénygyümölccsel megszórhatjuk a tetejét.
Isteni finom, nem is hizlal, és pár perc alatt “összedobható”!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »