Linzerkarika recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 citrom héja
- 2 vaníliás cukor
- 1/2 sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A liszttel elkeverjük a sütőport, majd elmorzsoljuk a rámával és a többi anyaggal egyneművé gyúrjuk.
Kinyújtjuk, és egyenlő arányban szaggatunk sima, illetve lyukas formát.
200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt, baracklekvárral összeragasztjuk, és porcukorral megszórjuk.
Tipp:
Nem szabad sokáig sütni, mert hamar kiszárad, és nem puhul be. Szép világosra süssük!!
Ebből a tésztából készül a Vaníliás karika és az Isler is. Ennek az alját csokiba mártjuk. Ugyan az a tészta, de egész más íz!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









