Linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg finomliszt
- 10 dkg porcukor
- 25 dkg vaj
- 3 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 10 g vaníliás cukor
- ízlés szerint rezelt citromhéj
- csipet só
- 12 g sütőpor
Elkészítése:
A lisztet, a porcukrot, a sütőport, a vaníliás cukort, a citromot és a csipet sót keverd össze.
Morzsold bele a vajat, add hozzá a tojássárgákat, majd adj hozzá annyi tejfölt amennyit felvesz. Hűtőben pihentetjük 1 órát.
3-4 mm vastagra kinyújtjuk, kiaszaggatjuk, majd 180 fokon sütjük 10 percig.
Teteszőleges ízű lekvárral összeragasztunk 2-2-őt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »